ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


img_optika_1img_optika_2

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο Μάρκος Φαρμακάκης, πτυχιούχος του τμήματος Οπτικής- Οπτομετρίας του ΑΤΕΙ Αθηνών και εξειδικευμένος εφαρμοστής φακών επαφής είναι ο επιστημονικός- υπεύθυνος του καταστήματος και παρέχει προσωπικά τις επαγγελματικές του υπηρεσίες στους πελάτες του.
Η ίδρυση του πρώτου καταστήματος έγινε το 2011, στον Φάρο Ν.Ψυχικού και λειτούργησε με επιτυχία για 5 συνεχή χρόνια. Από τον Σεπτέμβρη 2016 το κατάστημα μεταφέρθηκε στην Τζαβέλλα 25, στα όρια Ν.Ψυχικού- Χαλανδρίου. Σκοπός της μεταφοράς ήταν η αναζήτηση του σημείου όπου χτυπάει η καρδιά της αγοράς και η ευκολότερη πρόσβαση και πάρκινγκ. Φιλοδοξούμε να γίνουμε το κατάστημα της γειτονιάς σας πρώτα απ’ όλα .Εδώ που θα βρίσκετε λύσεις, εύκολα και γρήγορα , σε όλα τα προβλήματα που έχουν σχέση με την όρασή σας.

Στόχος μας είναι να σας εξυπηρετούμε με επιστημονική επάρκεια, υπευθυνότητα,συνέπεια και κατανόηση. Η ως τώρα λειτουργία μας έχει δείξει ότι οι υπηρεσίες μας εκτιμώνται από πελάτες που προέρχονται από όλη την Αθήνα αλλά και την επαρχία. Επιθυμούμε να βελτιώνουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να σας έχουμε πάντα ικανοποιημένους.
Όλο το επιστημονικό μας προσωπικό είναι εξειδικευμένο και πιστοποιημένο από τις μεγαλύτερες εταιρείες οπτικών, φακών επαφής και βοηθημάτων χαμηλής όρασης ούτως ώστε να σας συμβουλεύει διαρκώς για όλα τα οπτικά σας προβλήματα και να σας βρίσκει τις καταλληλότερες λύσεις με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την οικονομία.

Βρισκόμαστε σε σημείο εύκολης πρόσβασης από τις δυο μεγάλες λεωφόρους, Κηφισίας (ύψος Αγ.Βαρβάρας) και Μεσογείων(ανάμεσα στους σταθμούς metro Εθν. Άμυνας και Χολαργού).